Suomussalmen Rasti

 Yhteiset

Uutiset
PesisRastin miesten kausi paketissa
 
Rastin miesten joukkueen kausi päättyi niukkaan tappioon sarjakärki Vuokatin Vedolle jaksoin 2-1.
 
Rasti joutui kauden päätösotteluun pahasti vajaamiehisenä, kun kokoon saatiin vain yhdeksän pelaajaa. Yhtään jokeria ei ollut siis käytettävissä ottelun aikana, mutta Rasti ei antanut tämän seikan häiritä peliään ja pisti sarjakärki Vuokatin Vedon tiukille. Voittoa joukkue ei ihan onnistunut ottamaan, mutta avausjakson Rasti onnistui voittamaan ja tästä palkintona yksi sarjapiste. Vuokatti voitti ottelun jaksoin 2-1 (3-8, 8-4, 1-0).

Ensimmäisellä jaksolla Rasti onnistui laajalla rintamalla ja teki juoksuja jokaisessa vuoroparissa. Jakson ratkaisun iski Janne Kemppaisen upea lyönti, joka yllätti Vedon kopparit ja tuloksena oli kaksi juoksua. Kun ulkopeli piti hyvin kovalyöntisen Vuokatin edessä, oli jakso voitto selvä.

Toisella jaksolla pelattiin tasaisesti kaksi vuoroparia, jonka jälkeen ottelu oli tiukasti tasoissa 4-4. Kolmannessa vuorossa Veto onnistui terävästi neljän yksittäisen juoksun edestä ja tästä Rasti ei enää topunut. Pari hyvää kavennuspaikkaa joukkueella oli, mutta ne päättyivät niukkoihin paloihin.

Supervuoroparissa Rasti aloitti sisältä, mutta ei onnistunut tekemään juoksuja. Vuokatti loi kärjellään takatilanteen ja voittojuoksun tuli vastustamattomalla kolmosjatkelyönnillä. Rasti taisteli hienosti lohkon ylivoimaisesti kovinta joukkuetta vastaan ja kaatui saappaat jalassa. Vuokatti hävisi kauden aikana vain yhden ottelun, Nurmeksen Sepoille kesäkuun puolivälissä.

Rastilta ottelussa ykköspalkinnolla palkittiin kaksi juoksua lyönyt ja muutenkin mailan varressa onnistunut 3-vahti Tuomas Juntunen. Kakkospalkinnon pokkasi erinomaisesti erityisesti ulkopelissä onnistunut lukkari Samu Moilanen. Erityismaininta pelistä 100% lyöntitehoilla operoineelle Mikko Heikkiselle. Myös muut seitsemän pelaajaa onnistuivat ottelussa mukavasti, jokaiselle pelaajalle kirjattiin vähintään yksi lyöty tai tuotu juoksu.

Kausi tuotti kolmetoista pistettä kahdestatoista ottelusta. Voittoja Rasti saavutti neljä ja pisteitä yhteensä kahdeksassa ottelussa. Puhdas tappio ilman pisteitä tuli vain neljässä ottelussa. Kauden aikana nuoret pelaajat kasvoivat isompiin rooleihin ja heiltä on lupa odottaa tulevina kesinä entistä suurempaa roolia joukkueessa. Viime kauteen nähden joukkue menestyi myös paremmin, sillä vuosi sitten Rasti keräsi kymmenen pistettä kahdestatoista ottelussa.

Sarjataulukko nähtävissä ja kauden tilastot tullaan julkaisemaan viimeistään elokuun lopulla Pesis-jaoston ajankohtaista sivulla. Kauden parhaat palkitaan puolestaan PesisRastin kauden päättäjäisissä, jotka pidetään syys-lokakuussa. Näistä ilmoitetaan erikseen sivuilla ja Ylä-Kainuu-lehdessä.

Rasti kiittää kumppaneitaan ja kannattajiaan kaudesta. Ensi kesänä jatketaan ja laitetaan taas paremmaksi.

  • Tekijä: Aki Martikainen :: Suomussalmen Rasti :: Pesäpallo
  • Luotu: 11.08.2012, 19:12
  • Päivitetty: 11.08.2012, 19:25
Uutiset
21.05.2024, 21:22
Pesiskerho 2024

19.05.2024, 08:22
Yleisurheilukerhot ja -harjoitukset alkavat

07.05.2024, 10:39
Kuntorastit alkavat 9.5.

06.05.2024, 16:46
Aikuisille suunnistuskurssi 21.5. alkaen

20.04.2024, 21:21
Hippo-suunnistuskoulu alkaa ma 6.5.

Käyttäjät
Käyttäjänimi:
Salasana:
Kirjaudu sisään:

Ylläpitäjät
Käyttäjänimi:
Salasana:
Kirjaudu sisään:

Kävijät sivuilla
24.05.2006 - 14.06.24
Sivuilla vierailtu laskuri kertaa.
:: © Suomussalmen Rasti :: 2006 :: Aki Martikainen ::