Suomussalmen Rasti

 Yhteiset

Uutiset
Pesäpallokausi alkaa tulevana viikonloppuna kahdella vieraspelillä
 

Harjoituskausi on nyt ohi, Suomensarja täältä tullaan. PesisRasti avaa kautensa kahdella vieraspelillä. Lauantaina kauden avausottelussa vastaan asettuu lohkon ehdoton ennakkosuosikki ja kovalyöntinen Kannuksen Ura (Kannuksen Ura - SuRa). Sunnuntaina Rasti suuntaa joukkonsa Rännärille Pattijoen Urheilijoiden kakkosjoukkuetta vastaan (Pattijoen Urheilijat 2 - SuRa).


Rastin viime kauden maakuntasarjan voittajajoukkue on pysynyt pitkälti kasassa. Joukkueella on 16 pelaajan rinki, johon kuuluu neljä pelaajaa Sotkamosta. Jo viime vuonna Rastissa pelanneet Juho Jokela ja Oskari Partanen ovat edelleen mukana ja uusina miehinä joukkueeseen ovat liittyneet Jere Pelkonen ja Roope Kaipainen. Mielenkiintoa ja tervettä kilpailuhenkeä joukkueeseen tuovat myös paluumuuttajat - Rastin omat kasvatit - Samu Moilanen ja Viljami Juntunen. Molemmat, Moilanen ja Juntunen, tuovat "aimo-annoksen" kokemusta ja lyöntivoimaa Rastin joukkueeseen.


Joukkue on harjoitellut talvikaudella yhdessä säännöllisesti reeniviikonlopuissa, sekä jokainen pelaaja on pitänyt huolta kunnostaan ja pesäpallotaidoistaan viikolla omalla asuinpaikkakunnallaan. Pelaajisto kun asuu pitkin poikin Oulun lääniä... lähinnä Suomussalmella, Kajaanissa ja Oulussa.


Kauteen lähdetään positiivisin mielin, vaikkakin muutamia harmittavia loukkaantumisia on tullut jo ennen kuin kausi on ennättänyt edes alkaa. Tavoitteena joukkueella on pelata ehjää hyvää taistelevaa pesäpalloa ja minimissään säilyttää sarjapaikka seuraavalle kaudelle.


Rasti lähtee avausviikonloppuun seuraavalla miehistöllä:

Mikko Heikkinen, Antti Holappa (Puhtopojat Oy), Juho Jokela, Viljami Juntunen (Maalausliike Juntunen), Roope Kaipainen, Janne Kemppainen, Samu Moilanen, Oskari Partanen, Jere Pelkonen, Ville Seppänen (LVI-Aitta), Tommi Tauriainen, Eetu Tolonen ja Petteri Väisänen. Peliä johtaa viuhkan varressa totutusti Jukka Liuska.


Poissa kokoonpanosta ovat Aki Martikainen (Kello-Optiikka Lappalainen), Joni Tauriainen ja Toni Heikkinen. Martikaisen kausi päättyi harjoituspelissä Sotkamossa sattuneeseen alavartalovammaan ja puukkotuomioon. Martikainen siirtyy vamman myötä pelaajan roolista joukkueen kakkospelinjohtajaksi ja mailamieheksi heti kun terveystilanne antaa myöden. Tauriainen koki saman kohtalon jo aiemmin talvikauden harjoituksissa. Heikkinen on poissa toistaiseksi ylävartalovamman vuoksi.


Ensimmäinen kotiottelu on tiedossa reilun viikon päästä sunnuntaina 21.5, kun vieraaksi saapuu Simon Kiri. Ottelu alkaa Pitämän pesisstadionilla klo 14.00. Tosin ottelulla on vielä pieni säävaraus... toivotaan, että kenttä on pelikuntoinen. Tervetuloa kannustamaan Rasti voittoon!

Seuraa PesisRastin kautta seuraavista linkeistä:


  • Tekijä: :: Suomussalmen Rasti :: Pesäpallo
  • Luotu: 11.05.2017, 00:52
  • Päivitetty: 11.05.2017, 00:54
Uutiset
17.07.2024, 22:22
Rastin maanantaikisat

03.07.2024, 21:52
Lasten ja nuorten yleisurheilukilpailut jatkuvat to 11.7.24

20.06.2024, 22:34
Yleisurheilun Rastin keskiviikkokisat ke 26.6.24

21.05.2024, 21:22
Pesiskerho 2024

19.05.2024, 08:22
Yleisurheilukerhot ja -harjoitukset alkavat

Käyttäjät
Käyttäjänimi:
Salasana:
Kirjaudu sisään:

Ylläpitäjät
Käyttäjänimi:
Salasana:
Kirjaudu sisään:

Kävijät sivuilla
24.05.2006 - 23.07.24
Sivuilla vierailtu laskuri kertaa.
:: © Suomussalmen Rasti :: 2006 :: Aki Martikainen ::