Yleisurheilu

 Yhteiset

Suomussalmen rasti - Yleisurheilu - Eeron juoksu Raatteesta Ouluun.

2. päivä 19.5. Raate - Oulu juoksu.  Lylykyläntiehaara- Puolanka.

 

Kytömäen tiellä 2 juoksu päivä. Jari Kinnunen, Minna Taistra ja koira saatteluvuorossa.

Raate Oulu juoksun 2 päivä. Lylykyläntie Puolanka. Juoksu meni suunnitelman mukaan juostua tuli reilu 50 km. Toisen päivän iltaan mennessä oli juostu noin 110 km, lähes puolet matkasta. Puolangan kauniiden vaarojen lisäksi tein yhden huomion että maatalous on täällä voimissaan, karjanlannan levitykset olivat parhaassa vauhdissa (minulle tuttuja hajuja) olenhan entinen maanviljelijä. Illalla Puolangalla olin hyvin väsynyt, vaarojen päälle kiipeäminen vei voimia, eikä ruoka maittanut, olihan se tukala joustava tuommoisessa helteessä lämpötila +23-25 eikä paljon tuulen virettä. Toisen yön majapaikka Puolangan Monipalvelu caravankeskus, kävin saunassa mutta en jaksanut siellä olla, olinhan ollut koko päivän kuin saunassa. Ei siinä tarvinnut unta houkutella illalla, onneksi sain juotua Tuomon pakottamat palautus juomat ennen nukkumaan menoa, Kipuja ei pahemmin ole etureidet vähän, jalkapohjassa päkiän taakse tuli rakkula puhkaistiin ja laitettiin laastari, ukkovarpaan kynsi menee uusiksi. Huomenna tulee parempi juoksu ilma ennusteen mukaan +19 ja myötätuuli. Huoltomies vaihtuu huomenna, huoltovuoroon tulee velimies Jaakko Härkönen. Paljon kiitoksia pojalleni Tuomo Härköselle näistä 2 päivästä, asiantuntevasta minun ohjaamisesta ja passaamisesta, täytyy uskoa kun on koulut käynyt Liikuntatieteiden maisteri. Mutta hyvinhän minä tulen toimeen velipoika Jaakonkin kanssa. Kiitokset! kaikille minun juoksua seuraaville

 

                      Kirjoittelua facebookissa

 

Eeva Romppainen, Ritva Huttunen, Marko Rautiainen ja 23 muuta tykkäävät tästä. 

Terho Härkönen: Nyt tulee tasaisempi pätkä seuraavaksi, ei ole niin kovia nousujakaan, tuuli on navakka ja toivotaan että myötäinen. Kovan ennätyksen on isä jo nyt tehnyt, Onnea tälle päivälle! Jaakolle myös Terveiset! 

Eero Härkönen:  Kiitos! 

Tuomo Härkönen: Aurinkorasvaa, Urheilujuomaa, banaania, suolakurkkua, oikeata ruokaa, gainomaxia. Siinä muistilistaa... Hyvin se menee. 

Sylvi Pöllänen: Tuomon ohjeet oikeat, pitää syödä muuten tulee väsymys. Kyllä minä ainakin jännitän sinun puolesta, olen hengessä mukana ja iloitsen että olet taas niin pitkällä menossa. Toivon että pysyt terveenä. Kone on auki ja käy aina vähän väliä katsomassa missä kohtaa olet menossa. 

Kaisu Heikkinen:  Tsemppiä serkkupoika ja ennen kaikkea Hyvän Taivaan Isän varjelusta taipaleellesi. Miten se eräs kuuluisa Paavali sanoikaan; "Minä olen hyvän kilvoituksen kilvoitellut, juoksuni päättänyt ..." - Sinulla on matkaa vielä edessä päin!!! 

Keränen Sirpa: Hienoa Eero! Ajelin tänään Ylikiimingistä Suomussalmelle, tulit n. klo 10 vastaan, Puolangalta kymmenisen kilometriä Ouluun päin, hyvää juoksumatkaa edelleen 

Outi Härkönen: Miten se Jaakko siellä pärjejää? , Eero pärjäilee hyvin 

Sylvi Pöllänen: Onneksi tuli viileämpi ilma juosta Eerolla täällä 16 astetta ja tuulee paremminkin idästä, että työntää sinua selkäpuolelta.(laita leveähihainen takki päälle purjeeksi niin vähän helpompi juosta.)ihan oikeasti. 

Martta Seppänen: Jaakko hyvin pärjäilee kun ja jos jaksaa 50 km ajaa pyörällä vastatuuleen. 

Katja Kujala: Työkaverin kanssa katsottiin ruokatunnilla menoa, toivottavasti hyvä meno edelleen... Kuhan muistat JUUUUUUUUAAA! 

Eero Härkönen: Jaakko keittelee makoisat kahvit, vielä jatketaan tälle päivää kun ei ole muutakaan tekemistä.

Uutiset
17.05.2020, 17:41
Kuntorastit käyntiin omatoimirasteina

17.03.2020, 21:11
KEVÄTKOKOUS/PERUTTU

17.03.2020, 21:10
Hallituksen kokous/PERUTTU

05.03.2020, 10:07
Suunnistuksen talvisarja alkaa 26.1.

29.02.2020, 13:41
Kaiken Kansan Iltahiihdot Haverisen hiihtokeskuksessa 10.3.

Käyttäjät
Käyttäjänimi:
Salasana:
Kirjaudu sisään:

Ylläpitäjät
Käyttäjänimi:
Salasana:
Kirjaudu sisään:

Kävijät sivuilla
24.05.2006 - 26.05.20
Sivuilla vierailtu laskuri kertaa.
:: © Suomussalmen Rasti :: 2006 :: Aki Martikainen ::