Yleisurheilu

 Yhteiset

Suomussalmen rasti - Yleisurheilu - Eeron juoksu Raatteesta Ouluun.

4. päivä 21.5. Raate - Oulu juoksu. Ylikiimingin tienhaara  Ylikiiminki

                                           

 

Yöpyminen  Asuntovaunussa, tuli nukuttua noin 5 tuntia, lintu jolla oli ainakin sata kieltä tuli visertelemään 12 aikaan yöllä vaunun viereen niin heräsin, myös Jaakko heräsi, kauniisti kyllä viserteli mutta väärään aikaan, jos jotain tekisin toisin niin tämän että ilman kunnon peseytymismahdollisuutta nukkumaan meno ei ollut hyvä ratkaisu (olisi voinut käydä Utajärvellä yöpymässä vain noin 20 km). Aamu tankkaukset aloitin 4 aikaan, (urheilu juomia, makaronilaatikkoa, suolakurkkua ym.) kipuja ja turvotuksia ei ole, olo on oikein hyvä. Läksin juoksemaan noin klo 8. Juoksin noin pari kilometriä niin Jaakko soittaa että auto ei lähde käyntiin, minä sanoin että en kyllä palaa takaisin, onneksi otin vara akun mukaan josta Jaakko sai lisävirtaa ja sai auton käyntiin, autossa oli palanut parkkivalo koko yön ja matkan ajan joka tyhjensi akun. Tästä juoksu jatkui kohti Ylikiiminkiä. Huoltajat vaihtui Ylivuoton kohdalla. Kiitokset! velipoika Jaakko Härköselle hyvästä huoltamisesta. Seuraaviksi huoltajiksi tuli sisko Martta Seppänen ja hänen miehensä Sulo Seppänen, Martta huolti minua ja kuljetti omaa autoa, Sulo kuljetti asuntovaunua, huolto paikoille ja juoksi minua vastaan, juostiin sitten yhtä matkaa eteenpäin. Saapuminen Ylikiiminkiin, juostua tuli noin 40 km, juoksu tuntui helpolta, ilma oli hyvä ja pikkuinen myötätuuli. Oikean jalan akillesjänne tuntui pikkuisen kipeältä, Tähän mennessä juostu noin 200 km. Yöpyminen Ylikiimingissä Pekka Perätalon kotona .

Kirjoittelua facebookissa

Sanna Seppänen. Eeva Romppainen. Outi Härkönen ja 14 muuta tykkäävät tästä.

Tuomo Härkönen:  Aurinkoa tarjolla loppumatkastakin. Sukkia ja kenkiä vaihdellen, sekä riittävästi tankaten maalia kohden. Ei ole enää kaukana!

Tuomo Härkönen: Muista aurinkorasva ja magnesium!

Eero Härkönen: Magnesiumit on jo syöty.

Terho Härkönen: Monenko aikaan lie Ylikiimingin kohdalla, jos sattuu olemaan kiinnostuneita paikalla,40km on tasan matkaa siitä risteyksestä missä olette yöpyneet. Mukava pätkä, kiemurainen tie ja hyviä maisemia, Onnea matkaan!

Terho Härkönen: Ylikiimingissä on Seon huoltoasema matkan varrella, käykäähän siinä kahvilla, ainut lämmin asema.

Eero Härkönen: Käyn varaamassa Vuodon Joutsenesta yöpaikan ohi juostessa ensi yöksi, tästä sinne 15 km siinä menee vähän aikaa ja jatkan siitä eteenpäin Ylikiiminkiin ja ylikin. Jätän asuntovaunun ja paikanninlaitteen tien varteen mihin asti tänään juoksen. Palaan siitä vuodon joutseneen yöksi. Tämä Asuntovaunu on siitä huono kun ei voi oikein kunnolla peseytyä.

Anita Manninen: Taival on hyvällä mallilla ! Tsemppiä tämän päivän juoksuun, toivottaa Asko ja Anita. Huomenna loppusuora edessä.

Terho Härkönen: Laita paikannin piiloon vaunuun, jos sattuu että joku varastaa vaunun, löytyypähän vaunu nopeasti!

Tuomo Härkönen: Ja muista että tuntui vaikka kuinka hyvälle, et ala fuskaamaan nesteissä ja ravinnossa. Samalla rutiinilla loppuun.

Katja Kujala: juuri näin, älä fuskaa! On net nyot tuomo ja terho kyllä ihania, ku isäukosta nuin huolehtivat Katottii videolta sitä teänn juoksua, niin tuukkeli tuumas:"olikohan ukista mukava ku juoksin kaverina?" Mieettä jo vain, hienosti näytit ukille miten askel taittuuu kevyesti Hih, saipa aamun hyvät naurut kun luin paikannin kommelluksen Jaakolle kans terveisiä!

Eeva Romppainen: Todella, hienosti mennyt Eero Tsemppiä loppu taipaleelle, hengessä mukana ollaan!!!

Uutiset
17.05.2020, 17:41
Kuntorastit käyntiin omatoimirasteina

17.03.2020, 21:11
KEVÄTKOKOUS/PERUTTU

17.03.2020, 21:10
Hallituksen kokous/PERUTTU

05.03.2020, 10:07
Suunnistuksen talvisarja alkaa 26.1.

29.02.2020, 13:41
Kaiken Kansan Iltahiihdot Haverisen hiihtokeskuksessa 10.3.

Käyttäjät
Käyttäjänimi:
Salasana:
Kirjaudu sisään:

Ylläpitäjät
Käyttäjänimi:
Salasana:
Kirjaudu sisään:

Kävijät sivuilla
24.05.2006 - 26.05.20
Sivuilla vierailtu laskuri kertaa.
:: © Suomussalmen Rasti :: 2006 :: Aki Martikainen ::