Suunnistus

 Yhteiset

Valmennuskoulutusta Kainuussa

Kainuun Liikunta on aloittanut OSKU-hankkeen, jonka tarkoituksena on tarjota Kainuun alueelle kattavaa valmennus- ja ohjaajakoulutusta eri lajien edustajille.
Koulutuksen tavoitteena on antaa valmentajille, ohjaajille ja urheilijoille "eväitä" nuoren urheilijan fyysiseen, henkiseen ja taidolliseen harjoitteluun.
Koulutus sopii siis myös urheilijoille, joita kiinnostaa oman harjoittelun suunnittelu ja valmentautuminen.

Suomen Suunnistusliitto on sitoutunut tähän hankkeeseen, joka tarkoittaa sitä, että Suunnistus on hankkeen sisällä omana lajiosionaan.

1) Kaikille lajeille yleinen osio
Mukana olevat lajit: Aikido, Ampumahiihto, Jääkiekko, Koripallo, Lentopallo, Maastohiihto, Mäkihyppy, Paini, Pesäpallo, Racketlon, Salibandy, Sulkapallo, Suunnistus, Voimanosto, Yhdistetty ja Yleisurheilu
Tämä koulutus korvaa edellä mainittujen lajien 1.tason valmentajakoulutuksen.

Aikataulu kevät 2012
1. lähipäivä Vuokatin Urheiluopisto la 11.2.2012 klo 10-16
2. lähipäivä Vuokatin Urheiluopisto su 12.2.2012 klo 10-16
3. lähipäivä (ajankohta sovitaan myöhemmin)
4. lähipäivä Kajaani (ajankohta sovitaan myöhemmin)
5. lähipäivä Kajaani (ajankohta sovitaan myöhemmin)
6. lähipäivä Vuokatin Urheiluopisto la 12.5.2012 klo 10-18
7. lähipäivä Vuokatin Urheiluopisto su 13.5.2012 klo 10-15

2) Suunnistuksen lajikohtainen taito-osio
Suunnistuksen lajiosion pituus on 20 tuntia ja se järjestetään seuraavasti:
Suunnistuksen lajiosio 1., 10 tuntia, Kajaani, 25.-26.5.(pe-la)
Suunnistuksen lajiosio 2., 10 tuntia, Kajaani, 31.8.-1.9. (pe-la)

Osallistuminen ja kustannukset:
Osallistuminen mahdollista myös yksittäiseen koulutukseen a´30 € jäsenet.
Hinta 150€ OSKU-hankkeen aikana (sis. koulutus, materiaalit ja todistus)...huom! normaalihinta 350 €!!
Rastin suunnistusjaosto maksaa kolutuksen mukaan sitoutuneille.

Sitovat ilmoittautumiset 2.3 mennessä.
Lisätietoja, ilmoittautumislinkki ja sisällöt Osku-hankkeen sivuilta.

===========
Ilmoittautumiset hoitaa Irma

Suunnistusliitto on ottanut uuden Irma-järjestelmän käyttöön. Sen avulla tullaan ilmoittautumaan kisoihin ja maksamaan lisenssimaksut. Nimi tulee sanoista ilmoittautuminen, ranki, maksaminen. Systeemi korvaa Verkkovihkon, joka jää siis pois käytöstä (nyyh!).

Olen nyt käynyt antamassa kaikille seuramme suunnistajille oikeudet ilmoittautua kilpailuihin. Seura maksaa edelleenkin kaikki JÄSENMAKSUN maksaneiden jäsenten osallistumismaksut, paitsi rastiviikoilta puolet. Minulle on vielä vähän epäselvää, miten maksu hoidetaan seuran kautta, mutta opetellaan Arvin kanssa sitä tässä hiihtosuunnistuskauden aikana. Ilmeisesti tarvitaan edelleen joku seuran henkilö hoitamaan maksut...

Se, mitä jokaisen suunnistajan tulisi tehdä, on käydä itse kirjautumassa Irmaan. Se kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen kauden alkua. (Rastiviikon ensimmäinen ilmoittautumisporras sulkeutuu tammikuun lopussa.)

Tässä ohjeita, jotka löytyvät myös Irman ohjesivulta:
(
http://www.suunnistusliitto.fi/SSL/sslwww.nsf/sp2?open&cid=content25234E)

- Käyttäjätunnus on lisenssinumero. Salasana on henkilötunnuksen loppuosan neljä viimeistä merkkiä, niillä joilla se on talletettu vanhaan järjestelmään. Niillä, joilla sitä ei ole tiedossa, mutta syntymäaika on vanhassa järjestelmässä, salasana on syntymäaika muodossa ppkkvv. Jos salasanaksi ei kelpaa kumpikaan mainituista, katso kohtaa ”Puuttuva salasana”.

- HUOM! Älä rekisteröi itseäsi uutena käyttäjänä, jos sinulla on jo lisenssinumero (se voi hyvin olla vaikket lisenssiä olisi maksanutkaan). Voit tarkistaa lisenssinumerosi IRMAn kirjautumiskohdassa painamalla Tarkista lisenssinumero.

Sähköpostiviestissä lähti luettelo lisenssinumeroista, mutta en julkaise niitä tässä sivulla. (Mirja)

- Muuta salasanasi heti ensimmäisellä kirjautumiskerralla haluamaksesi (vasemmassa valikossa ”Käyttäjän tiedot” ja sieltä edelleen omien tietojen alta ”Muokkaa käyttäjää” ja ”Vaihda salasana”.

Muista sitten salasanasi ensi kesää varten ; ) (Mirja)

- Päivitä omat henkilötietosi (Käyttäjän tiedot -> Muokkaa käyttäjää). Päivitä erityisesti sähköpostiosoitteesi (käytä siinä @ merkkiä äläkä korvaa sitä muulla tavalla).

Päivittäkää sinne puuttuvat syntymävuodet ja mielellään myös osoitteet ja korjatkaa emitit!  Ne auttavat seuran asioiden hoidossa. (Mirja)
- Puuttuva / uusi henkilö voi myös itse tallentaa itsensä järjestelmään (Kirjaudu IRMAan -> Rekisteröidy).

Nyt sitten vain tutustumaan ja kirjautumaan Irmaan. Onnea matkaan!
https://irma.suunnistusliitto.fi

Mirja

===========

ULLMAX urheiluvaatteiden myynti Suomussalmen Rastin suunnistusjaostolle

Ullmax-tuotteet myyvät itse itsensä. Tämä on Ullmaxin motto, ja tähän uskomme myös Suomussalmella, jossa jo jonkin verran käyttäjäkokemusta tuotteista löytyy. Ullmax myy seurojen kautta laadukkaita urheiluvaatteita, joita on jatkossa mahdollista tilata yhteistilauksina Suomussalmen Rastin suunnistusjaoston kautta.

Asiaa ja tuotteita tulee esittelemään Mia Lönnroth ke tammikuun 12. päivä 2011 klo 18 alkaen.
Paikkana Metsähallitus, Syväyksenkatu 22. Paikalle ovat tervetulleita kaikki SuRalaiset ja asiasta kiinnostuneet!

Tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia, mutta hinta on päinvastaisesti alhainen.

Esimerkiksi microkuitukerrasto on Ullmaxin myyntivaltti: 24 euron kerrasto on hinta-laatusuhteeltaan taatusti urheilukerrastojen parhaimmistoa. Se kestää kuumankin pesun, on pehmeä ja kutisematon materiaali myös herkkäihoisille eikä ala haisemaan käytön myötä. Sen lisäksi, että asiakas saa helposti ja edullisesti laadukkaita urheiluvaatteita kotiinsa, niin tuotteiden hinnasta jää n. 30 % tuottoa oman kylän seuralle.

(Huom! suoraan verkkokaupasta tilatessa seuraa voi kannattaa n. 15 % verran tilaussummasta, mutta tällöin tilaaja joutuu maksamaan itse postimaksun 7,90 € > eli suositellaan tilaamaan seuran kautta).

KAUPANKÄYNTI toimii seuraavasti:
Seuralla on kierrätettävissä Ullmax-laukku, jossa on koot ja mallit nähtävillä ja kokeiltavina. Lisäksi tuotteisiin on mahdollista tutustua www.ullmax.fi verkkokaupassa. Tilaukset ilmoitetaan yhteyshenkilölle esim. sähköpostina. Yhteistilaus saapuu nopealla (n.1 vkon) toimitusajalla, jonka jälkeen tilaus maksetaan seuran tilille. Tilauksia tehdään tarpeen mukaan koko vuoden ajan.

ULLMAX LAATU JA TUOTTEET
Ullmaxin mikrokuitu on tunnustettu materiaali urheilukäytössä ja se on saanut korkean arvosanan useissa tuotetesteissä. Saatavilla on myös lämmittäviä Merinovilla- ja Woolterry kerrastoja, urheilusukkia, -alusvaatteita, -pooloja, -paitoja, -toppeja, takkeja sekä lasten tekstiilejä!


TUOTETIEDOT materiaaleista löydät:
www.ullmax.fi

Suunnistusjaoston puolesta hommaa ovat olleet käynnistäneet Paula Kemppainen ja Mirja Humalamäki. Paula toimii jatkossa tilauksien tekijänä (Mirja varalla).

Paula Kemppainen
puh: 050-400 9898
paula.st.kemppainen(a)gmail.com

Mirja Humalamäki
puh:0400-657 701
mirja.humalamaki(a)gmail.com

Mutta tarkoituksena on, että jokainen seurassa voi toimia kauppamiehenä, ja kerätä tilauksia ja välittää edellä mainituille.

Erityisesti urheilijat, liikunnan harrastajat sekä niin työssä kuin vapaa-aikana ulkoilijat (metsästäjät, metsäammattilaiset, rajavartiosto, rakennusala jne) ovat potentiaalisia asiakkaita!


==========
Jukola-infoa

Rastista on ilmoitettu Jukolaan kolme venla- ja kaksi jukolajoukkuetta. Nimiä verkkovihkossa on venloihin 11 ja jukolaan 11, joten mukaan mahtuu vielä.
Joukkueet sovitaan lähiaikoina, keskustelupalstalla voidaan käydä spekulaatioita niistäkin. Lopulliset joukkueet täytyy ilmoittaa vasta lauantaiaamuna, mutta aiemmin pyritään selvyys saamaan.
Majoituksessa on Jukolassa uusi järjestys. Telttoja varten on pitänyt varata alueet ja Rastille on varattu yksi 10 m x 10 m –alue,  johon teltat pystytetään. Maksettu on myös yksi puolijoukkueteltta (16 henkeä) sekä paikka seurateltalle lähelle vaihtoaluetta. Se toimii siis varusteiden säilytyspaikkana oman osuuden aikana. Kaikkien telttojen paikat tulevat nettiin pe 11.6. mennessä. Toivottavasti myös venloja mahtuu puolijoukkuetelttaan.
Koska venlojen viesti starttaa lauantaina
jo klo 14, on venlojen paras hankkiutua matkaan perjantaina. Yhteiskyytiin lähtijät hankkivat jonkun majoituksen matkan varrelta, kun selviää yhteiskyytiläisten määrä. Siitä toivotaan ilmoituksia keskustelupalstalle. Perinteisesti monet kulkevat omilla kyydeillä ja miehet hankkivat oman yhteiskuljetuksen lauantaille.
Myös kilpailuohjeet on jo julkaistu, joten käykääpä tutustumassa. www.jukola2010.net
Omat hakaneulat mukaan!
=============

Suunnistuspukujen malli:


Rastiviikkojen 2010 ilmoittautuminen ajankohtaista

Sekä Puolangan KRV:n että Imatran FIN5:n halvin osallistumiskynnys umpeutuu vuoden vaihteessa. Ilmoittautumiset on avattu Verkkovihkoon. Jos salasana on unohtunut, sen voi kysyä vaikka Mirjalta. Olkaa liikkeellä riittävän ajoissa, jotta Jaana ehtii ilmoittaa nimet edelleen. Muistakaa tarkistaa sarja! että kirjoitatte sen oikein. Sarjat löytyvät täältä.

Jaosto ei ole vielä tehnyt päätöstä maksujen suorittamisesta, mutta se on varmaa, että ensimmäisen erän ilmoittajien tulee maksaa puolet ilmoittautumismaksusta jaoston tilille (OP Suomussalmi, 544 209-515 2863). Myöhempien ilmoittautumisten maksuosuuksista tulee ohjeistusta myöhemmin.
 
Kainuun Rastiviikolla nuo puolikkaat maksut ovat:
H/D 18-95   29,50/koko viikko ja 8,50/pv

H/D -16      14,50/koko viikko ja 4,50/pv

===========
Jukolan ja Venlojen viestit
suunnistetaan 13. ja 14.6. Mikkelissä. Kilpailukeskuksena on ravirata ja paikalle odotetaan jälleen noin 14 000 suunnistajaa.
Viesteihin ilmoitettiin ensimmäisessä erässä yksi miesten ja kaksi naisten joukkuetta. Ilmoittautumisaika päättyy 15.5., joten siihen  mennessä pitää tietää ilmoitetaanko lisää joukkueita - toivottavaa se olisi. Siispä rohkeasti nimiä
Verkkovihkoon, jos on kiinnostusta lähteä mukaan. Jos nimeä ei ole vielä Verkkovihkon jäsenluettelossa, niin lähetä viesti Mirjalle.
Jukolassahan ei tarvita liiton lisenssiä, joten kuntosuunnistajat mukaan myös kokemaan Jukolan tunnelmaa.
Kilpailukutsu löytyy Jukolan sivuilta. Tällä sivulla alempana näkyvät myös viime kesän tulokset.
==============
Lasten ja nuorten suunnistusleiri
Kajaanin Suunnistajat järjestää Kainuun Suunnistus ry:n tilaaman lasten ja nuorten suunnistusleirin Kajaanin Joutenlammella 30.–31.5.2009 (La 30.5. klo 14.00 – Su 31.5. n klo 18.00). Leiri on tarkoitettu 8-16 –vuotiaille. Myös nuoremmat lapset huoltajien harkinnan mukaan ja huoltajan seurassa.
Rastin ilmoittautumiset Mikko Turuselle.
 
Kohderyhmä: Lapset ja nuoret 8-16 vuotta. Myös nuoremmat huoltajien harkinnan mukaan.
Ilmoittautumiset: Seuroittain su 24.5. klo 14.00 mennessä sähköpostilla jarmo.kamarainen(ät)mil.fi
Huolto: Muonitus Joutenlammella kurssikeskuksen järjestämänä:
Lauantaina 30.5. päivällinen ja iltapala, sauna
Sunnuntaina 31.5. aamupala, lounas ja päivällinen
Majoitus takamaaston mökeissä.
Varusteet: Suunnistusvarustus ml juomapullo, makuupussi/pussilakana, tyynyliina, lakana, peseytymisvälineet
Ohjelma: Lauantaina iltapäivällä suunnistusharjoituksia eri ikäluokille ja eri taitotason omaaville, illalla sauna, makkaranpaistoa ja ohjelmaa
Sunnuntaina aamupäivällä ja iltapäivällä suunnistusharjoituksia eri ikäluokille ja eri taitotason omaaville.
Mahdollisesti leikkimielinen leirikilpailu. Leiri päättyy sunnuntain päivälliseen.
Kustannukset: 30 euroa/henkilö ml huoltajat. Sisältää harjoitukset, majoituksen, saunan ja ruokailut. Osallistumismaksut pyydetään maksamaan seuroittain Kajaanin Suunnistajien tilille Kainuun OP 576003-446753 27.5.2009 mennessä. Kainuun Suunnistus on kompensoinut leirikustannuksia 20 euroa/henkilö suoraan KaSulle.
================
Rastiviikolle toimitsija-asu

Suomussalmen Rasti on solminut merkittävän KRV-yhteistyösopimuksen Nonamen kanssa ja sen pohjalta hankimme heiltä toimitsijoiden t-paidat ja lippikset. Lisäksi olemme hankkimassa heiltä yhteisen toimitsija-asun, josta oheinen kuva "Endurance 09".Puku on laadukasta mikrokangasta ja sopiva niin vapaa-aikaan kuin lenkillekin. Puvun sopimushinta on 95-105 € riippuen tilausten määrästä, joka on jo sinällään huomattavasti edullisempi kuin normaalimyynnissä, mutta lisäksi KRV tukee puvun hankkimista siten, että omakustannushinnaksi tulee jäämään n 70 €. Lopullinen hinta vahvistuu sitten kun tilausmäärä tarkentuu.

Sovituspuvut saapuvat näinä päivinä krv-toimistolle. Käykää sovittamassa ja jättäkää tilauksenne 17.3. mennessä toimiston aukioloaikana arkisin 8-16.

Lisäksi tarjolla on myös hyvin Rastin väreihin sopivia, makeita suunnistustrikoita (kuvat ohessa). Hinnat: pitkä trikoo 34 € ja lyhyt 33 €. Näistä tulee myös sovitusmallit (S.M,L) toimistolle, jonne voi jättää myös näiden tilauksen.
 

Alla vielä Nonamen Kari Arposen argumentteja Endurance-puvun ominaisuuksista:

1) UUSI, PEHMEÄMPI ja kestävämpi strukturoitu microkangas. Näyttää myös paremmalta ja sitä toki myös on (laatutekijä)

2) Takissa on peukaloreikä

3) Asussa on taskut myös takin ja housujen takana. Huomio tosiaan takin takaosan kaksi piiloitettua taskua…

4) Asussa on lycra mukana kainalojen alla tuomassa lisäliikkuvuutta

5) Asun housut ovat MUOTOON OMMELLUT (aikaisemmin ihan suorat).  Nämä housut istuu vielä paremmin…

6) Housuissa on pehmeä silikonivahvike ja velcro, jolla voi säädellä haluaako housujen olevan suoralahkeinen vai esim. kun lähtee lenkille (kuntoilija) tai tulee pyörällä töistä, niin tiukennettuna polven alapuolelta.

Tiedustelut: Annikki, 040 7347 262


=========================

Kainuun Rastiviikko 5.-10.7.2009

Rastiviikon organisaatio on ollut kasassa jo vuoden verran. Seuraava palaveri järjestelyjen vastuuhenkilöillä on 1.4.2009.

Järjestelyorganisaatio:
Kilpailunjohtaja: Jussi Kauppinen
Valvoja: Risto Vairinen, KontU
Suojelija: kansanedustaja Merja Kyllönen
Kilpailukanslia ja info: Pirjo Neuvonen, Riitta Manninen, Jaana Kauppinen
Markkinointi: Annikki Kyllönen, Teemu Takalo / Kainuun Liikunta
Tiedotus: Laura Heikkinen
Ratamestariryhmä: Timo Sirviö, Jari Anttonen, Heikki Laurinseppä, Pasi Jokelainen
Kartta: Mapline Oy / Pasi Jokelainen
Ratavalvojat: Mikko Kanniainen KuPe, Eija Juntunen KuPe
Tulospalvelu ja maali: Mirja Humalamäki, Timo Laaksoviita, T:mi Kokkens, T:mi Result Fellows
Kuntoinfo: Liisa Kauppinen, Mikko Turunen
Lähdöt: Juha Kvist, Jarmo Tolonen, Lauri Seppänen, Raimo Moilanen, Hannu Kymäläinen, Sami Kemppainen
Tekninen huolto: Rauno Pyykkönen, Mikko Keränen, Aku Pyykkönen, Pentti Helttunen
Muksula: Päivi Tolonen, Naisvoimistelujaosto
Rastiralli: Mervi Juntunen
Ensiapu: Maija Aatsinki
Ravintola: Päivi Juntunen / Kunnan ruokapalvelut, Kerälän ympäristön maatalousnaiset, SuPs
Paikoitus ja liikenne: Timo Kinnunen, Veli-Matti Rantaeskola
Majoitus: Aarne Elomaa / Suomussalmen urheiluampujat
Vartiointi: Suomussalmen Vastus, Kerälän Erä

Paljon on jo valmiina. Kartta valmistui syyskuussa ja kilpailukeskus Pyykkölänvaaran Kelkkakankaalla on paikoitusalueineen valmiina odottamassa. Loppuviitoitus on jo merkitty.


Kilpailuihin ilmoittautumisessa on ensimmäistä kertaa käytössä kolme aikarajaa. Ensimmäinen, halvin ilmoittautumiskynnys täyttyi jo 31.12.2008.  Siihen mennessä mukaan ilmoittautui yli 800 kilpailijaa. Seuraava kynnys on 31.3.2009. Tämän vuoksi majoituksia kysellään erittäin paljon jo nyt. Kilpailutoimiston sihteeri Riitta Manninen välittää majoitusta ja hänelle voi ilmoittaa vuokrattavia loma-asuntoja ja muita asuntoja puhelimeen 044-777 3185. Sanaa liikkeelle!
Kaikkien suunnistajien odotetaan tietenkin tulevan mukaan viikon talkoisiin, joten loma-anomukset voi jo laatia heinäkuun alkuun ja ottaa yhteyttä vastuuhenkilöihin.

=============================
Tampere-Jukolan tuloksista poimitut Rastin joukkueet, joihin on korjattu oikeat juoksujärjestykset ja nimet.
Mainioilta tulossivuilta löytyy paljon tietoa ja esim. lehdistötulosten kautta voi haun keskittää vaikka kainuulaisiin joukkueisiin.
Tulosten rajaus: Suomussalmen Rasti

(11,5+12,3+13,1+7,8+7,9+9,8+13,8)

498   Suomussalmen Rasti 1
12:46:50  
  1 Tuomo Heikkinen       1:50:38 630.
  2 Jari Anttonen 2:17:58 794.   4:08:36 683.
  3 Mika Kemppainen 2:48:44 1149.   6:57:20 892.
  4 Hannu Kymäläinen 1:09:24 326.   8:06:45 726.
  5 Eero Väisänen 1:11:54 308.   9:18:40 626.
  6 Heikki Laurinseppä 1:24:21 269.   10:43:02 549.
  7 Keijo Kanniainen 2:03:48 397.   12:46:50 498.
1142
Suomussalmen Rasti 2
18:25:52  
  1 Jussi Kauppinen       1:59:45 845.
  2 Maija Aatsinki
2:36:51 1083.   4:36:37 969.
  3 Eero Niskanen 2:48:23 1146.   7:25:00 1048.
  4 Arvi Noponen 3:45:06 1310.   11:10:06 1274.
  5 Tauno Väisänen 1:44:10 989.   12:54:17 1244.
  6 Eino Martikainen 3:16:37 1248.   16:10:54 1230.
  7 Ari Kemppainen 2:14:58 630.   18:25:52 1142.

Tulosten rajaus: Suomussalmen Rasti

(7,1+7,1+5,6+8,1)

428
Suomussalmen Rasti 1
5:20:57  
  1 Kirsi Huttu       1:20:11 528.
  2 Hanna Kauppinen 1:29:57 544.   2:50:09 525.
  3 Annikki Kyllönen 1:02:14 374.   3:52:23 472.
  4 Maija Aatsinki 1:28:33 393.   5:20:57 428.
486
Suomussalmen Rasti 2
5:32:42  
  1 Päivi Tolonen       1:26:30 661.
  2 Mirja Humalamäki 1:24:28 459.   2:50:59 534.
  3 Mervi Juntunen 1:11:05 588.   4:02:05 560.
  4 Eija Aarnio 1:30:37 446.   5:32:42 486.
849
Suomussalmen Rasti 3
7:56:01  
  1 Maija-Leena Autio       2:21:15 931.
  2 Jaana Kauppinen 2:07:58 872.   4:29:14 904.
  3 Kaisa Kauppinen 1:45:01 893.   6:14:16 901.
  4 Viivi Sirkeinen 1:41:45 642.   7:56:01 849.

=========================================
Tilattava seura-asu.
Selkään ylös tulee Rastin logo ja seuran nimi.

==================================

========================================
Uudet suunnistuspuvut tilattavissa
Suomussalmen Rastille on talven aikana suunniteltu uusia suunnistuspukuja. Puvut tilataan Trimtexiltä, josta jo seurapuvut ja juoksupuvut tilattiin.
Ämmän Erä-Urheilussa on sovitettavana pukuja (ei vielä Rastin väreissä) ja tilaus tehdään sinne.

Pukuja saa sekä lyhyt-, että pitkähihaisina ja housuja pitkinä tai polvipituisina.
Hinnat ovat suunnilleen:
paita lyhyt hiha: 38 euroa
paita pitkä hiha: 40 euroa
housut polvimitta: 30 euroa
housut pitkä lahje: 33 euroa
Housuihin on mahdollista laittaa tasku taakse ja lisähinta on 3 euroa. Tilatessa kerätään mielipide taskun tarpeellisuudesta, sillä se tulee kaikkiin housuihin, jos niin halutaan. Enemmistö päättää.
Kokoja on tilattavissa XXS...XXL. Puvut ovat pientä mallia, joten puku saa olla numeroa suurempi kuin normaalisti. Malleja on naisille ja miehille erikseen, mutta malleista voi tilata kumpaa vain. Valmiissa puvussa ns. "Ukkojumalakaan ei ota selvää kumpi puku on päällä".

Jälleen kerran on tilauksella kiire, tilaukset pitäisi tehdä 6.5. mennessä! Hoputtakaa tuttuja jotka voisivat tilata pukua ---> ON KIIRE (kuin iltarasteilla kun kello käy).
Keijo

Juhannusaaton aaton rastien tulokset saatiin vihdoin nettiin. Vaati etäpalveluja lomien vuoksi.
Mukana oli myös maailmanmestareita.

==============
Jukola-infoa lähtijöille.
==============
Ukkosmyrskyn yllättämänä vietiin nuorisocupin kisa läpi. Tulokset.
==============
Kainuun nuorisocupin ensimmäinen osakilpailu suunnistetaan Suomussalmella kuntorastien yhteydessä 3.6. Haverisessa. Seuran omat ilmoittautumiset suoraan Mirjalle.
==============

Kainuun maakuntaviesti ja oravapolkuviesti suunnistetaan tiistaina 1.6. klo 18 alkaen Kajaanin Joutenlammilla. Rastistakin olisi mukava saada mukaan useita viestiporukoita ja nuorisoakin mukaan pitkästä aikaa. Ilmoittautuminen tulee tehdä 28.5. mennessä, joten kun saadaan nimiä Verkkovihkoon, niin voimme koota joukkueita. Kilpailukutsut.

===============
Aloittelijoille järjestetään Suomussalmella jälleen muutamien kuntorastien yhteydessä opastusta, jonka avulla harrastuksessa pääsee alkuun. Mukaan voi tulla kaikilla kerroilla tai käydä kertaamassa taitoja joillain kerroilla. Varusteiksi maastoa kestävät kengät ja kompassi, jos sellainen löytyy. Ensimmäisillä kerroilla perehdytään kattamerkkeihin. Ohjaajana on Mirja Humalamäki.

Opastuskurssi järjestetään klo 17:30 alkaen seuraavilla rasteilla:
to 20.5. Ämmänsaari, kokoontuminen Kelan parkkipaikalla
to 27.5. Akonvaara
ti 8.6. Aittokoski
ti 15.6. Kelkkakangas

================

Melontasuunnistus Suomussalmen Hossassa 6.6.2010 klo 9 alkaen
Pari- ja yksilösarjat: A n.20 km, B n.15 km ja C kuntosarja n.10 km.
Osallistumismaksu 20 €/henkilö sisältäen kuljetuksen Luontokeskuksesta lähtöpaikalle, kartan, kanootin, melontavälineet, ruokailun ja saunan.
ILMOITTAUDU 26.5. mennessä hossa66@gmail.com
Ilmoita nimi, sarja(pari/solo,A/B/C), tarvitsetko kanootin/kajakin, puhelinnumero ja email.
Tapahtuman järjestää: Suomussalmen Rasti ja Hossanretki Oy

================
Kuntorastikausi on avattu ja lasten suunnistuskoulu aloitettu Suunnistusliiton Juhlarasteilla. Mukana oli 37 suunnistajaa ja 23 koululaista. Tulokset kuntorastisivuilla.

Arvonnassa onni suosi seuraavia suunnistajia:
Tuolireppu: Seija Huotari

Jukolan viesti -kirja: Marja Hakala
Suunnistus, metsästä elämyksiä -kirja: Piia Kähkönen
Suomen kartasto: Eero Härkönen
Otsalamppu: Terttu Härkönen
Suunnistuskoulussa arvottiin reppu ja pipo osallistuneiden kesken.
Palkinnot voi noutaa ensi viikon rasteilta tai Mirjalta.

Kuvia rasteilta.

Suunnistuskoululaisia

===========

Ristiin Rastiin on ilmestynyt. Se jaetaan jäsenille ja kuntosuunnistajille tällä viikolla. Myös Ämmän Erä-Urheilusta ja Jätkänpuiston kuntorastiavauksesta on sitä jaossa.
=============
Suunnistuspuvut ovat saapuneet. Ne ovat noudettavissa kunnan liikuntatoimistolla. Paitoja on tilattu myös ylimääräisiä ja niitä on myynnissä Jätkänpuiston kuntorastiavauksessa.
=============
Aluemestaruuskilpailut
on päivitetty Verkkovihkoon.
13.5.2010, Rasti-Hyry, Am-partio ja Am-sprintti, Kilpailukutsu, ilmoittautuminen 7.5. mennessä
1.6.2010, Kajaanin Suunnistajat, Maakuntaviesti ja Oravapolkuviesti,
Kilpailukutsu, ilmoittautuminen 28.5. mennessä
14.8.2010, Suomussalmen Rasti, Am-pitkä matka
28.8.2010, Kuhmon Peurat, Am-keskimatka ja Oravapolkukilpailu
25.9.2010, Kajaanin Kuohu, Am-yö
===========

Kuntorastikausi alkaa 12.5.

Kuntorastikaleteri on julkaistu. Mukana on muutamia erikoisuuksia, kuten melontasuunnistus Hossassa su 6.6. sekä Suomen Suunnistusliiton 75-vuotisjuhlarastit Jätkänpuistossa ke 12.5. Juhlarasteilla esitellään suunnistusta aloittelijoille Ämmänsaaren keskustan kartalla. Tarjolla on myös kirpputori suunnistusvälineille.

===============
Rastiviikon ilmoittautumisen kynnys umpeutuu jälleen 31.3.

Ensimmäisen kynnyksen sulkeuduttua vuodenvaihteessa ilmoittautui 13 rastilaista Paljakan rastiviikolle 5.-10.7.2010.

Seuraava maksukynnys sulkeutuu 31.3. Ilmoittautuminen tapahtuu Verkkovihkon kautta. Jos salasana on unohtunut, sen voi kysyä vaikka Mirjalta. Olkaa liikkeellä riittävän ajoissa, jotta Jaana ehtii ilmoittaa nimet edelleen. Muistakaa tarkistaa sarja! että kirjoitatte sen oikein. Sarjat löytyvät täältä.

Seura maksaa edelleen puolet osallistumismaksusta. Osallistujien tulee maksaa puolet ilmoittautumismaksusta jaoston tilille (OP Suomussalmi, 544 209-515 2863).
Kainuun Rastiviikolla nuo puolikkaat maksut ovat tällä kynnyksellä:
H/D 18-95   35,50/koko viikko ja 10/pv

H/D -16      16,25/koko viikko ja 5,50/pv

===================

Suunnistuspukuja tilaukseen
Olemme hankkimassa lisää suunnituspukuja vielä ennen kesää. Malli pidetään samana kuin viime kerrallakin sillä erolla, että valmistaja lupasi parempaa laatua paidan materiaaliksi ja väriksikin syvemmän mustan, nythän se on ollut hieman ruskeaan taittuva. Mallipukuja sovitettavana liikuntatoimistolla virka-aikana 16.6. - 5.3. välisenä aikana. Toimistolla ei ole aina välttämättä miehitystä paikalla, joten varmista asia nrosta (08) 61 555 772. Tilaukset jätettävä siis 5.3. mennessä, jotta ehdimme saada puvut käyttöön tulevan kesän koitoksiin.
Hinnat:
Suunnistuspaita, lyhyt hiha 41,-
Suunnituspaita, pitkä hiha 43,-
Suunnistushousu, lyhyt lahje 33,-
Suunnistushousu, pitkä lahje 36,-
Lisätietoja Annikilta, puh. 040-7347 262 tai annika.kyllonen (ät) gmail.com
============

Suunnistusmatka Trondheimin MM-kisoihin, ilmoittautuminen 18.2. mennessä

Tarkoitus on koota Kainuusta porukka tämän vuoden MM-kisoihin Norjan Trondheimiin 8.-15.8.2010. Liikkuminen kisoihin tapahtuisi linja-autolla, riippuen siitä kuinka paljon saadaan porukkaa matkaan. Alustavat ilmoittautumiset tulee tehdä 18. helmikuuta mennessä!! Niitä ottaa vastaan Jukka Liuha, jukka.liuha (ät) rastiviikko.fi, 040-7378756. Tässä lisätietoja matkasta.

==============

Leimaus-leiri Kuopiossa 8.-11.6.2010
Kainuusta järjestetään yhteinen porukka Leimaus-leirille Kuopioon kesäkuussa. Kainuun poppoolle on varattu 30 majoituspaikkaa seuraavilla tiedoilla:
* mökkimajoitus:  6 hengen lomamökit
* hinta: 179 Eur/hlö/4 päivää
* Hinta sisältää majoituksen, kaikki ohjelman mukaiset ruokailut, suunnistusharjoitukset, oheisohjelmat, leirilehti, leiripassi, leirillä tapahtuvat kuljetukset ja leirituote.
* Leirille mennään bussilla Kajaanista 8.6. ja tullaan takaisin 11.6. , meno- ja paluumatkan kustannus on yhteensä (20-30 Eur/hlö, selviää myöhemmin.)
* Tämän lisäksi matkaan lähtijöiden on varauduttava omiin matkan aikaisiin kuluihin yms.
Alustavat ilmoittautumiset leirille majoitusvarauksia ja bussikyytejä varten Jukka Liuhalle Kajaaniin.  jukka.liuha (ät) rastiviikko.fi, 040-7378756
=============

Kainuun Suunnistus -lehti
Kainuun Suunnistus ry julkaisee Kainuun Suunnistus -lehden huhtikuussa 2010. Lehti jaetaan jokaiseen Kainuun alueen talouteen. Lehdessä julkaistaan mm. kaikkien seurojen kuntosuunnistuskalenterit ja kerrotaan tulevien vuosien suunnistustaphtumista.

Lehteen myydään ilmoitustilaa. Mirjalta on saatavissa mediakortti, jonka avulla ilmoitushankinta on yksinkertaista.Kuka tahansa saa hankkia lehteen ilmoituksia. Hommaa koordinoi Jukka Liuha Kajaanissa. Hän kokoaa tiedot myynneistä ja ilmoitusaineistot. Seura hyötyy jokaisesta hankkimastaan ilmoituksesta 25 %.
=============

Jari Anttosesta uusi jaoston puheenjohtaja.
Kauppisen Jussin siirryttyä "eläkkeelle" jaostosta, oli puheejohtaja haussa tämän syksyn aikana. Hommaan ryhtyi viime kesän rastiviikolla ratamestarina hienosti ansioitunut Anttosen Jari.
Jaostossa tapahtui muutamia muitakin muutoksia ja uusina jäseninä aloittavat Mervi Juntunen, Aku Pyykkönen ja Mika Kemppainen. Koko lista on täällä.
==============

Aika ilmoittautua Rastiviikolle!

Puolangan rastiviikon, 5.-10.7.2010, ensimmäinen ja halvin ilmoittautumiskynnys umpeutuu vuoden vaihteessa.
Ilmoittautumisohjeita

==============
Rastiviikko meni hienosti ja on aika kokoontua muistelemaan, mitä tuli tehtyä.

Rastiviikon  päätöstilaisuus järjestetään
pe 9.10. klo 19 alkaen Hotelli Scandic Kiannon Kuohuissa.

Ohjelmassa on viikon muistelua, pieniä ohjelmaesityksiä, muistamisia ja ruokailu seisovasta pöydästä. Hotelli on luvannut hankkia paikalle tanssiorkesterin loppuillaksi ja tarjolla on myös karaokea.
Ilmoittautumiset vastuuhenkilöille pe 2.10. mennessä ruokailun järjestämisen vuoksi.
Tervetuloa mukaan suurella joukolla!
==============
Yösuunnistuksen Kainuun aluemestaruuskilpailu suunnistetaan Suomussalmella lauantaina 26.9.2009.
Kutsu on julkaistu.
Lähtöajat on julkaistu.
Kilpailuohjeetkin on julkaistu.

******* Tulokset ja väliajat *******

Pimeä harjoitus Haverisessa perjantaina 25.6. klo 19:30 - 21. Ei kilpailijoille.
******* Tulokset on julkaistu.
==============
Kauden päätösrastit ovat siirtyneet aiemmin ilmoitetusta poiketen torstaille 3.9. Ne suunnistetaaan KRV-kartalla Heikinmerkissä.
==============
Kuntorasteilla tiistaina 25.8. ratkotaan samalla Suomussalmen mestaruudet suunnistuksessa. Paikkana on Kelkkakangas ja maastona Moksansänki. Opastus Pyykkölänvaaralta. Ratavaihtoehtoja on A:sta D:hen ja kuntorasteille voi tulla vaikka ei mestaruuksista kilpailisikaan. Tarjolla on jälleen valmiit kartat ratoineen.
==============
Kainuun Nuorisocup päätettiin tälta kesältä Suomussalmella 11.8.2009.
Tulokset ja väliajat
==============
Syksyn aluemestaruuskisoja Kainuussa ja lähialueilla on tarjolla seuraavasti. Kisat on myös lisätty Verkkovihkoon.
Maakuntaviestiin Sotkamoon kootaan mahdollisimman monta joukkuetta, joten kaikki mukaan viestipäivään.

La 15.8. Savo-Karjalan am-pitkämatka SonPa
La 15.8. Pohjois-Pohjanmaan am-pitkämatka Pohjant
Su 16.8. Maakuntaviesti SoJy
Su 16.8. Oravapolkuviesti SoJy
Su 23.8. Am-keskimatka RasHy
La 29.8. Am-pitkämatka Kuohu
La 12.9. Savo-Karjalan am-keskimatka NurmSe
La 12.9. Savo-Karjalan am-yö NurmSe
La 26.9. AM-yö SuomRa

Nuorisocup:
Ti 4.8. KuPe, Mäntymäki Res. ups. maja
Ti 11.8. SuomRa, Kelkkakangas
===============

Rastiviikko vietiin läpi onnistuneesti. Suuret kiitokset kaikille mukana olleille.
Linkistä Moilasen Ramin kuvia kisapäiviltä.
Linkistä Mirjan kuvia talkoolaisista ja tiistain tunnelmista.
Tuloksia ja reittihärveleitä viikolta.========
Rastiviikon ilmoittautumisaika on päättynyt 15.6. Ilmoittautuneita kilpasarjoihin on tällä hetkellä 2547. Lähtöajat kilpailijoille on arvottu.
========
Talkoot Rastiviikon kilpailukeskuksessa keskiviikkona 17.6. klo 17. Ympäristön siivousta, pesupaikan ja muksulan rakennusta ja lipputankojen pystytystä. Nyt pääsee mukaan hommiin!
Suunniteltu ratojen leimasimien "koejuoksu" ei toteudukaan juhannuksena, harmi! ; ) Palataan asiaan ensi viikolla.
========
Yhteiskuljetus Jukolaan Seppo Moilasen 16 hengen bussilla lähtee Teboililta lauantaina 13.6. klo 7.00. Suomussalmelaiset, ilmoittakaa Laurinsepän Heikille (040 722 5672), jos ette lähde tähän kyytiin.

Heikkisen Jaana on ilmoittanut, että KEV:n joukkueissa olisi kaksi paikkaa auki Venloille, joten jos haluatte mukaan niin yhteys Jaanaan (040 570 4624)

========
KRV:n vastuuhenkilöiden palaveri maanantaina 8.6. klo 18 Hotelli Scandicissa.
========
Jukolan ja Venlojen osuuksista spekulointia keskustelupalstalla.
=========
Jukolaan ilmoitettiin toinen miesten joukkue, vaikka kolme Jussia listoilta vielä puuttuu. Nyt siis mukaan täydentämään joukkuetta. Ilmoittautumiset Verkkovihkoon (15.5. kohdalta löytyy edelleen).
Lue lisää...
=======
Kuntorastikalenteri
on julkaistu. Ensimmäisillä rasteilla kävi 53 kuntoilijaa. Opastusta edelleen seuraavilla rasteilla:
19.5. Akonvaara, 28.5. Varisjärvi ja 9.6. Aittokoski.
=========

Lasten ja nuorten suunnistusleiri Kajaanin Joutenlammilla 30.–31.5.2009
=========

Suunnistuskausi alkaa. Am-sprintti ja am-partio kisataan helatorstaina Kajaanissa. Myös nuorisocupille on jo laadittu aikataulu.

Kainuun Suunnistus Ry:n uusilta sivuilta on tästä eteenpäin luettavissa aluemestaruuskisojen kutsut ja tulokset. Myös muuta mielenkiintoista sieltä löytyy kuten esimerkiksi linkit muiden seurojen sivuille. KaSu ja RasHy ovat ainakin uudistaneet sivustojaan aika hiljattain. Käykääpä katsomassa.

===========
Rastiviikon toimitsija-asut
ovat sovitettavissa toimistolla keskiviikkoon 18.3. saakka. Hinnaksi mudostuu noin 70 euroa.
Tutustu malliin!

==============
On jo aika miettiä myös Jukolaan osallistumista!
==============
Viiden kuukauden kuluttua Rastiviikko on ohi – on aika saada talkooporukkaa kokoon. Monella suunnistajalla on jo tulevan kesän homma tiedossa, mutta tarkoituksenamme on saada kaikki rastilaiset mukaan talkoisiin.
Nyt toivotaan jäseniltä aktiivista yhteydenottoa joko suoraan vastuualueen vetäjiin tai kilpailutoimistoon Pirjolle tai Riitalle, jotta saadaan jaettua oikeat henkilöt oikeisiin paikkoihin ja talkoolaisten paidat tilaukseen! Ilmoittautukaa siis mukaan.
Ravintolan pyörittämisestä vastaavat Kerälän ympäristön maatalousnaiset ja heillä on tarpeeksi talkoolaisia. Tehtäviä löytyy kuitenkin kaikille, myös junioreille. Maalissa on tarve noin 25 hengelle ja siellä ei kaikille tarvita erityisiä ATK-taitoja.


Talkoissa voi olla myös näin hauskaa, kuten viime kesän ratamestarilla. Tuomiolla itkumuurilla kaksi hylättyä kilpailijaa pillimehut lohtunaan.
===========
Kainuun Rastiviikon järjestelyt ovat jo kiivaassa käynnissä. Lisää tietoa järjestelyistä Ajankohtaista-sivulla.
===========
Ennen talven tuloa vielä TALKOOT Rastiviikon kilpailukeskuksessa torstaina 25.9. klo 17 alkaen.
Tarkoituksena on raivata kilpailukeskusta ja polttaa kerättyjä risukasoja. Ottakaa mukaan työvälineitä, esim. rautaharava voi olla kova sana. Rauno on luvannut hommata makkarat!
===========
Viimeiset kuntorastit tiistaina 23.9.
klo 17 alkaen Akonvaarassa, lähtöpaikkana vedenpuhdistamo. Mahdollisuus myös yösuunnistukseen klo 20 alkaen. Tervetuloa mukaan kokeilemaan rastien etsimistä lampun kanssa. Jos jollain on ylimääräinen otsalamppu, olisi hyvä saada se paikalle, jotta halukkaat voisivat lainata. Tiedustelut Maijalta 040 544 1786.
===========
Kuntorastit ensi kesän rastiviikon maastossa ja uudella kartalla tiistaina 2.9. klo 17 alkaen. Opastus Pyykkölänvaaralta. Tarjolla lyhyempi (1,8 km) ja pitempi (3,8 km) rata ja ne yhteensä (5,6 km)!
Lähtöpaikka Eevanahon tien päästä.
===========
Talkoot
ensi kesän Rastiviikon kilpailukeskuksessa Pyykkölänvaaran Kelkkakankaalla maanantaina 25.8. klo 17 alkaen. Mukaan työvälineitä, hommaa riittää kaikille: mm. risujen ja kivien poistoa parkkipaikoilta ja kilpailukeskuksesta. Tiedustelut Raunolta 0400 295126.
===============
Kuntorastit ti 19.8.
Varisjärven takana maastolentokentän päässä. Opastus Korpelan kautta, koska silta ei ole ajokäytössä. Rasteilla on heijastimet ja yöharjoittelu on mahdollista klo 21 alkaen.
==================
Kainuun aluemestaruudet
ratkotaan elokuussa pitkällä matkalla Ukkohallassa 17.8. ja keskimatkalla 31.8. Kuhmossa sekä yösuunnistuksessa 29.8. Sotkamossa. Kutsut on talletettu tänne.
Pitkän matkan am-kisojen tulokset.
==================
Partiosuunnistuksen AM-kisoissa oli 24.6. rastilaisilla Kajaanissa kultainen ilta; kaikki partiot voittivat sarjansa. Tulokset.
======================
Jukolan tulokset Rastin joukkueiden osalta.
=================================
Ilmoittautuneiden vähyyden vuoksi 8.6. suunniteltu Kainuun Maakuntaviesti on peruutettu. Uutta aikaa suunnitellaan elokuulle, mutta siitä myöhemmin lisää.
==========================
Nuorisocupin tulokset 20.5.2008
==========================
Suunnistusjaostolle on luotu keskustelupalsta, jolle kuka tahansa voi jättää viestejä. Nyt on mahdollisuus sopia kyydeistä ja lähtöajoista, kysellä viestijoukkueista ja muusta kiinnostavasta kaikilta jäseniltä. Jotta käyttö olisi mahdollisimman runsasta, käykääpä jättämässä kommenttiviestejä kokeeksi.
Vaikka palstalle on mahdollista kirjoittaa nimimerkillä, eiköhän heti alkuun oteta käyttöön tunnistettavat nimet?
===========================
Kainuun Maakuntaviesti Suomussalmella sunnuntaina 8.6.2008. Kutsu
===========================
Kainuun Nuorten Rasticupin 1. osakilpailu Suomussalmella 20.5.2008. Kutsu
===========================
Kuntorastit alkavat torstaina 8.5. Ämmänsaaren keskustassa. Kalenteri on päivitetty.
Aloittelijoille järjestetään jälleen muutamien kuntorastien yhteydessä opastusta, jonka avulla harrastuksessa pääsee alkuun. Ohjaajana on Mirja Humalamäki ja opastuskurssi järjestetään klo 17:30 alkaen seuraavilla rasteilla:
8.5. Ämmänsaari
15.5. Haverinen
27.5. Hulkonniemi
3.6. Varisjärvi.
Kuntorastien järjestäjille pidetään koulutustilaisuus maanantaina 12.5.2008 klo 18 Metsähallituksen neuvottelutiloissa. Tilaisuudessa käydään läpi ohjeistusta järjestäjille, tulospalvelun järjestämistä ja ratojen suunnittelua.
Uusien karttaohjelmien myötä karttojen päivittäminen ja uusien karttojen tulostaminen valmiilla rastipisteillä on myös tullut helpommaksi ja tarkoituksena on keskustella niiden järjestämisestä.
================================
Kausi aluillaan. Ristiin Rastiin -tiedote on jakelussa ja värillisenä nähtävillä täällä.
================================

Myös Jukolaan Tamperelle on halvin ilmoittautumisaika käsillä. Nyt pikatarkistus 29.2. mennessä, ketkä olisivat mahdollisesti lähdössä mukaan? Lähinnä tarvitaan tieto ilmoitetaanko 2 vai 3 venla-joukkuetta ja 1 vai 2 jukola-joukkuetta. Käykää kirjaamassa tämänhetkinen osallistumishalunne Verkkovihkoon; se ei ole vielä sitova ilmoittautuminen, mutta antaa suuntaa lähtijöiden määrästä.
=================================
On aika miettiä jo kesän 2008 kisoja!
Sekä Kainuun Rastiviikolle, että Fin5-viikolle Saarijärvelle on ensimmäinen ilmoittautumiskynnys (ja halvin hinta) helmikuun loppuun mennessä. Verkkovihkossa on jo mahdollisuus ilmoittautua näihin kisoihin ennakkoon, joten nimiä listaan. Molemmilla viikoilla tarvitsemme ensi kesän viikkomme mainostajia ja Saarijärveltä on jo varattu majoitusta talkoisiin lähtijöille.
==================================
Hiihtosuunnistuksen aluemestaruuskilpailut Paljakassa 9.2.2008. Kilpailukutsu.
==================================
Kainuun nuorten rasticup Suomussalmella ti 26.6. Tulokset ja väliajat.
==================================
Kainuun maakuntaviesti Kajaanin Joutenlammella to 7.6. klo 17:30 alkaen. Kutsu Kainuun Suunnistuksen
==================================
Kartoittaja Pasi Jokelainen kehui maastoa Kiuruvesi-rasteilla la 9.6. (ennakkotiedoista poiketen vain yksipäiväinen kisa), joten siellä on hyvä käydä avaamassa kisakausi ennen Jukolaa!
==================================
Kainuun Rastiviikolle Sotkamoon on ilmoittauduttava toukokuun aikana, 30.5. klo 12 mennessä verkkovihkoon!
==================================
Suunnistusopastusta aikuisille on tarjolla (KAIKISTA ennakkotiedoista poiketen)
torstaina 24.5. Jalonkankaan lähimaastoissa
tiistaina 29.5. Lomakylän maastossa ja
tiistaina 5.6. Aittokoskella.
==================================
Jukolaan on lähdössä 3 naisten ja 2 miesten joukkuetta. Joukkueiden lopulliset kokoonpanot selviävät vasta aivan viimetingassa (kokemuksella!). Jos olet vielä kiinnostunut lähtemään mukaan, käy laittamassa nimesi Verkkovihkoon. Miehillä ei listassa ole vielä tarpeeksi nimiä kahteen joukkueeseen. Näillä näkymin matkaan lähdetään yhteisellä linja-autolla, joten huoltajia ja kannustajiakin saattaa sopia mukaan.
==================================
Kuntorastit alkoivat tiistaina 8.5. kirkonkylältä. Tulosten tuottaminen uudella E-Results Lite -ohjelmalla onnistui ja väliajatkin ovat jälleen saatavilla. Kuntorastikalenteri ja tietoa lasten suunnistuskoulusta
==================================
Kesäksi uudet suunnistuspuvut. Tilaukset tehtävissä Ämmän Erä-Urheilussa 6.5. mennessä.
==================================
Valmentajakoulutus (1. taso) 28.-29.4. Kajaanissa
Ohessa on tämän kuun lopulla järjestettävän valmentajakoulutuksen 1. osan kurssin ilmoitus. Tämä sopii erityisen hyvin nuorille ja kilpaileville suunnistajille. Ei siis tarvitse tähdätä "viralliseksi" valmentajaksi, vaan tässä opitaan asioita, joita tarvitaan itsensä valmentamisessa (eli harjoittelussa). Toinen osa tähän kurssiin sovitaan kurssin aikana todennäköisesti syyspuolelle.
===================================

Latusuunnistuksen Kainuun aluemestaruuskilpailut hiihdettiin lauantaina 3.3.2007 Haverisessa. Tulokset

===================================

Virkiä-Jukola järjestetään Lapualla 16.-17.6.

Rastista on ilmoitettu 2 miesten ja 2 naisten joukkuetta Virkiä-Jukolaan. Joukkueiden kokoonpano tarkentuu vielä toukokuussa, joten jos kiinnostut mukaan lähtemisestä, käy kirjautumassa Verkkovihkoon kesän 2007 kilpailuihin ("näytä kaikki"). Tarvittaessa voidaan vielä ilmoittaa lisää joukkueita. Lisätietoja http://www.jukola2007.net

========================================
Uutiset
21.05.2024, 21:22
Pesiskerho 2024

19.05.2024, 08:22
Yleisurheilukerhot ja -harjoitukset alkavat

07.05.2024, 10:39
Kuntorastit alkavat 9.5.

06.05.2024, 16:46
Aikuisille suunnistuskurssi 21.5. alkaen

20.04.2024, 21:21
Hippo-suunnistuskoulu alkaa ma 6.5.

Käyttäjät
Käyttäjänimi:
Salasana:
Kirjaudu sisään:

Ylläpitäjät
Käyttäjänimi:
Salasana:
Kirjaudu sisään:

Kävijät sivuilla
24.05.2006 - 14.06.24
Sivuilla vierailtu laskuri kertaa.
:: © Suomussalmen Rasti :: 2006 :: Aki Martikainen ::